måndag 5 mars 2012

Det gick troll i mössanDen där springmössan som var på gång, först i blått och vitt, sen i gult, blått och vitt…
Den blev färdig.
Den blev oanvändbar.

Jag vet inte varför jag ibland bara sticker huvudet i sanden och stickar på, trots att jag VET att jag måste mäta och kolla allt eftersom.

Modellen blev superkonstig, alldeles kantig upptill och för vid.

Gör om, gör rätt.

Jag ska. Men inte nu.


Dagens löppass
Tid: 31.18
Medelpuls: 146
Maxpuls: 160
Kommentar: Ett litet lunchpass  i solen. Experimenterade de sista 10 minuterna med att försöka landa på framfoten, vilket ska vara revolutionerande för löpsteget enligt många experter. Det kändes en aning krystat, men faktiskt inte så avigt som det gjort tidigare. Beror kanske på att det går att springa med lite högre tempo när man slipper halka på snö och is.

3 kommentarer:

 1. Fina färger i alla fall...Jag provade virka åremössan för några år sedan, de blev också oanvändbara, jätte stora...Jag gjorde inte om...

  SvaraRadera
 2. Hej! Börja inte springa med tåinsättning. >Min dotter har fått stela korta muskler i vaderna av att springa så. Min man har lagt om till att landa mer på hälen också. Speciellt vid långlöpning. Bättre att rulla fram på fötterna-. Mycket fint du gjort i bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ing-Marie, tack för omtänksamt inlägg! Jag ska tänka mig för, och försöka få någon kunnig att titta på mitt löpsteg innan jag eventuellt förändrar. Följ gärna den spännande fortsättningen :-)

   Radera